Mitra van de Wortel (elite) behaalt Sport predikaat

De merrie Mitra van de Wortel (elite) dochter van de hengst Allacher en de merrie Mira van de Wortel (ster) heeft een Sport predikaat behaald. Ze heeft de Vopp proef in Annen met een AA 91 punten afgelegd.

Geplaatst in Geen categorie

Melissa van de Wortel (elite) behaalt Vopp met A 90 punten

Op 16 november organiseerde afdeling Drenthe een Vopp proef. Melissa van de Wortel (elite) v. Nogales m. Mira van de Wortel (ster) behaalde een A met 90 punten.

Geplaatst in Geen categorie

Melissa van de Wortel (elite) Dag en ere kampioen CK Drenthe

Op de jaarlijkse CK in Drenthe is de 5-jarige Melissa van de Wortel (elite) v. Nogales, m. Mira van de Wortel (Ster) dag en ere kampioen geworden.

Geplaatst in Geen categorie

Mirabel van de Arenschelp opgenomen met 1e premie

Op de centrale keuring van Friesland & Flevoland is de 3-jarige merrie Mirabel van de Arenschelp (v. Nogales, en moeder stermerrie Mira van de Wortel) opgenomen in het stamboek met een 1e premie.

Het hengstveulen, genaamd Winand van de Arenschelp (v. Whetu en moeder stermerrie Mira van de Wortel) kreeg een 2e premie.

De 1-jarige merrie Mirije van de Arenschelp (v. Whetu en moeder stermerrie Mira van de Wortel) kreeg eveneens een 2e premie

Geplaatst in Geen categorie

Maeije van de Ooste kampioen van Limburg

De 4-jarige merrie Maeije van de Ooste (v. Whetu) is uitgeroepen tot kampioen van Limburg. De merrie werd gefokt uit een dochter (Maira van de Wortel v. Amsterdam) van de stermerrie Mira van de Wortel.

Maeije werd omschreven als een Haflinger met extra type en heeft een mooi hoofd, goede hals, beste voor- en middenhand en goede voorbenen die ze voldoende correct gebruikt, maar waarin meer kracht en ruimte gebracht mag worden.

We feliciteren de eigenaar G. von Kruchten met dit behaalde suc6!

Geplaatst in Geen categorie

Micha van de Sterreboshoeve verkocht

De 1e premie Haflingermerrie Micha van de Sterreboshoeve is verkocht aan S. van der Zwaag. Ze zal haar uitbrengen in de sport. We wensen de combinatie veel suc6.

Geplaatst in Geen categorie

Hengstveulen voor Mira van de Wortel

Op vrijdagavond 22 februari is de nationaal kampioenmerrie van 2004, Mira van de Wortel (ster) bevallen van een hengstveulen v. Whetu.

Geplaatst in Geen categorie

Anthony van de Wortel (Sport) goedgekeurd op afstammelingen

Anthony van de Wortel (Sport), zoon van Liz Anthony en de Elite Sport merrie Mirna van de Wortel (dochter van de oud nationaal kampioen Mira van de Wortel Ster) is tijdens de herkeuring van hengsten op afstammelingen goedgekeurd.

Geplaatst in Geen categorie

Melissa van de Wortel (elite) Alg. Res. Kamp. CK Drenthe

Melissa van de Wortel, dochter van Nogales en Merlina (ster & sport, idem moeder Mira van de Wortel(ster)) schreef op de CK in Drenthe de titel Alg. Res. Kamp op haar naam.

Geplaatst in Geen categorie

Maeije van de Ooste – Res. Jeugdkamp. op CK Limburg

Maeije van de Ooste, v. Liz Whetu en m. Maira van de Wortel (dochter van Mira van de Wortel (ster) heeft als 3-jarige op de CK van Limburg het res. Kampioenschap op haar naam geschreven. Tevens werd ze uitgenodigd voor de elitekeuring in september 2012. Eig. G. van Kruchten-Dijcks te Koningsbosch gefeliciteerd met dit resultaat.

Geplaatst in Geen categorie